Meteen naar de inhoud

Dalisay Recovery

  Dalisay Recovery is een stichting welke zich inzet voor mensen met een eetstoornis en hun naasten. Dit doen wij door middel van het organiseren van inloop momenten en creatieve of licht actieve middagen in het inloophuis in Medemblik. Ook zijn er verschillende lotgenoten groepen en organiseren wij regelmatig interessante workshops/lezingen. Liever 1 op 1 contact? Ook dat kan op afspraak. Wij werken veel samen met verschillende organisaties door heel Nederland en denken ook graag met je mee op zoek naar de juiste hulp.

  Doel

  Laagdrempelige ondersteuning bieden voor mensen met een eetstoornis en hun omgeving. Herkenning en erkenning. Kijken naar de mens, niet naar labels en protocollen. Het bieden van een luisterend oor en ontdekken en ontwikkelen van eigen talenten en kwaliteiten en het vergroten van het zelfvertrouwen. Door het bieden van lotgenotencontact willen wij bovendien eenzaamheid onder de bezoekers verminderen. 

  Manier van inzetten ervaringsdeskundigheid

  Tijdens de inloopmomenten zijn er ervaringsdeskundige vrijwilligers aanwezig voor een luisterend oor, herkenning en erkenning. En niet alleen voor mensen met een eetstoornis, maar ook voor hun naasten, want een eetstoornis heb je niet alleen. Een goed netwerk om de cliënten heen is belangrijk.
  Visie op ervaringsdeskundigheid
  Ervaringsdeskundigheid is onmisbaar binnen onze organisatie, dit geven onze bezoekers ook aan. Het gevoel dat mensen je begrijpen en weten hoe het voor je voelt is belangrijk. Vaak is een half woord genoeg. Het is fijn dat er laagdrempelige ondersteuning geboden kan worden op momenten die lastig zijn voor mensen met een eetstoornis en hun naasten. 

  Spotlight

  Nieuw is ons vlinderproject, een buddy project waarbij iemand met een eetstoornis gekoppeld kan worden aan een vrijwilliger die goed hersteld is. Samen leuke dingen doen, opdrachten maken en een luisterend oor door iemand die je begrijpt. Dit is nog een pilot project, welke wij verder hopen te kunnen ontwikkelen.

  Te benaderen voor…

  Iedereen die behoefte heeft aan laagdrempelige ondersteuning, informatie, voorlichting en meer…

  Contact

  info@dalisayrecovery.nl

  error: Het lijkt erop dat je dit wilt kopiëren. Meestal doen we niet moeilijk, maar we willen het wel graag weten. Stuur een mailtje met wat je wilt naar info@veerkrachtcentrale.nl